Thursday, March 7, 2013

VRETI SA VEDEM MILANO IMPREUNA?

 
 
Excursie, fashion, fun, shopping? Intr-un cuvant, Milano!
 
Ce poate fi mai frumos decat o excursie la inceput de primavara pentru voi, cititoare mele?
 
Cum ar fi sa mergem impreuna(da, eu si una dintre voi, cititoarele mele, impreuna cu partenerul vostru) sa petrecem cateva zile in orasul modei, Milano?
 
Daca va surade ideea, sa va explic despre ce este vorba. La nivel global, INDESIT
organizeaza concursul "Support your hero", adresat(atentie!) doar doamnelor si domnisoarelor. Acestea au sansa de a-si inscrie iubitul/sotul/fratele/tatal in concurs!(upload poza, scrie slogan si o descriere, datele lui, datele tale, confirmati, strangeti cati mai multi suporteri si castigati!!) pentru a-i trimite la San Siro sa petreaca 2 zile de neuitat ca si fotbalist profesionist alaturi de jucatori de fotbal cunoscuti ai echipelor sponsorizate de INDESIT, AC Milan, Arsenal si Paris Saint-Germain. Atentie, daca el castiga, castigi si tu si mergem toti 3 la MILANO! Pentru el, un weekend de fotbal, pentru tine, relaxare si shopping in capitala modei!
 
Pare greu? Trebuie sa precizez, chiar daca concursul este global, vor fi alesi 2 castigatori din Romania, asa ca tu te lupti pentru partenerul tau doar cu alte persoane inscrise in concurs din tara!
 
Ceea ce mai trebuie sa adaug este ca exista si o competitie intre bloggeri, deoarece 2 bloggeri romani(male&female) vor pleca impreuna cu echipa castigatoare la Milano! Ceea ce trebuie eu sa fac ca sa mergem impreuna este sa strang cat mai multi participanti la concurs, inscrisi prin mine. Daca v-am convins sa va inscrieti in concurs, cititi mai jos instructiunile, mergeti sa va inscrieti si reveniti aici si lasati un comentariu cu numele cu care v-ati inscris! Suntem cei mai multi pe Fashionette? Eu si una dintre voi plecam impreuna la MILANO!
 
Cum castigam impreuna?
 
- mergi pe site-ul competitiei sau pe pagina de FB
 
-alege varianta potrivita(daca esti baiat, cea din stanga, prin care rogi partenera sa te inscrie, daca esti fata, in drepta, il propui tu in concurs)
 
-incarci o poza cu el, propui un slogan, ii faci o mica descrierea(cat mai creativa!) si gata!
 
-iti lasi datele de contact, validati amandoi inscrierea!(prin link-urile care vin pe e-mail)
 
-strangeti cati mai multi sustinatori pentru a avea sansa de a ajunge impreuna la Milano
 
-te intorci aici, lasi comentariu cu numele cu care te-ai scris pe site
 
Bonus: eu te caut, ma alatur suporterilor prietenului inscris de tine si lasand coment aici, poate se mai gasesc cititori care sa te ajute
 
-incercam sa strangem cati mai multi suporteri pentru a pleca impreuna la Milano
 
 
Poate la prima vedere mecanismul pare complicat, dar cum intrati pe site veti realiza ca toti pasii sunt explicati, iar o excursie la MILANO nu este tocmai un premiu mic, nu-i asa?
 
DECI MERITA? Daca da, ce mai asteptati?Inscrieti-va in concurs si reveniti aici pentru a va lasa numele si a porni impreuna intr-o aventura!
 
Va stau la dispozitie cu orice intrebare si nelamurire @  dinna.doneanu@yahoo.com !
 
Va pup!

Dinna

 
 
 
 
 

2 comments:

  1. La Multi Ani draga mea, sper sa ai o zi superba. xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Voicu Alina Casandra

    ReplyDelete

Thank you for reading Fashionette!