Wednesday, September 5, 2012

LaRosa-magazin online de bijuterii

Cum a spus Marilyn, "diamonds are a girl's best friends". Asa ca astazi va prezint un magazin atat online cat si fizic, de bijuterii, in special de diamante. De la pandantive, la cercei si inele cu superbe diamante, special pentru a ne face sa ne simtim bine.
 
La Rosa are atat diamante, cat si alte bijuterii, precum verighete sau inele de logodna, in cazul in care sunteti in cautare de asa ceva. Cum am spus mai sus, preferatele mele sunt bijuteriile cu diamante, pe care le puteti gasi aici. Uitati un exemplu:
 
Mai multe modele si forme, diamante albe sau culori combinate, puteti gasi accesandu-le site-ul, iar cerceii de mai sus ii puteti gasi aici. De asemenea, realizeaza si gravuri, free of charge.
 
Stay tuned, urmeaza un post despre un proiect la care am lucrat in ultima luna.
 
EN: Sorry for not translating, but I wrote about a jewellery store from Romania, that's why the lack of translation. Last but not least, stay tuned because in the next post I'll tell you guys about a photography project I've been working for the last month and where I won the "Best Stylist Award".
 
Kisses,
 
Dinna

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading Fashionette!